HTML

Unalmas autók

Blog autókról amiket már elfelejtettünk, mert túl sok volt belőlük.

Friss topikok

Címkék

1970 (1) 1977 (1) 1981 (1) 1985 (1) Acclaim (1) autó (1) bevezető (1) bienvenue (1) British Leyland (1) Buick (1) Chrysler (1) első poszt (1) Ford (1) GM (1) Honda (1) Lincoln (1) N-body (1) Rootes (1) Simca (1) Somerset (1) Triumph (1) unalmas (1) USA (1) Vesailles (1) welcome (1) Címkefelhő

Uccu neki!

The brain specialist 2013.07.13. 16:19

  Blognak bevezetőt írni. Ez nem tartozik a legégetőbb feladatok közzé ugyanis kötve hiszem, hogy most van olyan aki, tűkön ül a monitor előtt arra várva, hogy feltűnjön ez az oldal a világhálón. Az egyetlen ok hogy mégis megteszem, hogy igazából tisztázzam magammal és az olvasóval, hogy miről is akar szólni ez az egész. Ez az oldal alapvetően autókról fog szólni. Ezzel nem hiszem, hogy most egy tátongó információs szakadékot fednék le, ahol naponta ezer szám tűnnének el az információra éhes internetezők. Kicsit közelebbről unalmas autókról szeretnék írni. Mindig is érdekeltek az autók, de sohasem a pár száz példányban gyártott csodák, vagy azok, amik már gyártásuk alatt legendák lettek, hanem azok melyek csendesen tették a dolgukat eladtak belőle több tíz vagy százezer darabot, majd rövid úton, ahogy elhasználódtak elkoptak az utakról, a köztudatból pedig szinte még hamarabb. Szívesen beszélnék erről a témáról élő közönségnek, de sajnos ismerőseim közt még az érdekes autókról is nehéz beszélgetni pláne olyanokról, amikre az elmúlt tíz évben, még a nevét sem írták le az autós magazinok.

  Szóval ha jobban érdekel a Ferrari F40-nél a Renault 14, hidegen hagy a Bugatti Veyron mind az 1001 lóereje de nem múlik el nap hogy ne ábrándozz az Autobianchi A111-ről akkor ezt az oldalt neked csinálom (muhahahaha- már látom hányan fogják olvasni).

  Sajnos csak szobatudósként tudom írni ezt a blogot, ugyanis a tapasztalatszerzés kicsit nehézkes, mert nincs egy garázsom teletömve Talbot Tagorákkal, Mitsubishi Debonairekkel és társaikkal, ezért véleményt nem alkothatok, de információt próbálok szolgáltatni. Ebben segítségemre lesz a felhalmozott pár tízezer oldal szakirodalmam és az internet, mint végtelen információ tárháza.

  Elsőre nagyjából ennyi, hamarosan jöhet az első nem legendás autó bemutatása.

Címkék: bevezető autó welcome unalmas első poszt bienvenue

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://unalmasauto.blog.hu/api/trackback/id/tr345403231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása